дома тагови ограничено движење

таг: ограничено движење

Кои држави воведоа ограничено движење и колку време траат вонредните мерки?

Повеќето европски земји воведоа вонредни состојби или ограничување на движења на различни нивоа во борбата против ширењето на потенцијално смртоносниот вирус COVID-19. Ограничувањето на движење...

Најчитани

Препорачуваме