дома тагови Отешево

таг: Отешево

Отешево заточено во сопственото богатство

Пишува: Наташа Доковска Низ падините на Галичица по стрмогавото земјано патче кое се сечеше со регионалниот пат Р2332 истрчаа две срни и ја пресекоа колоната...

Најчитани

Препорачуваме