дома тагови Пеликан

таг: Пеликан

По 100 години се појавија пеликани на Дунав

Дунав е вистинска оаза на птици оваа година. Покрај лебедите, сега почнаа да пристигнуваат и сивите чапљи и патки, а, како што пренесува „Каледиоскоп“...

Најчитани

Препорачуваме