дома тагови Пепа Димитрова

таг: Пепа Димитрова

Мега-средба со Пепа Димитрова: Да, „Лага“ е песна против насилството врз...

„Лага“ е Вашата најнова песна, која е објавена  со интересен спот, и со неа апелирате нешто што е многу актуелно во последно време и...

„Лага“ нова песна на Пепа Димитрова

„Лага“ е нејзиниот најнов сингл, чиј комплетен автор е Владимир Дојчиновски - Дојчин, а спотот е дело на Александар Ристовски – Принц, снимен во...

Најчитани

Препорачуваме