дома тагови Перија

таг: Перија

Перија со првенчето „Кокало“ се појави на музичкиот пазар

Mузичкиот издавач Шарлa, неодамна го издаде првото официјално ЕР издание на групата Перија со наслов Кокало ЕР. Перија се три девојки од Скопје - Катерина...

Најчитани

Препорачуваме