дома тагови плацента

таг: плацента

Првите бактерии на бебето се изложени веќе во плацентата

Последната деценија беше полна со нови знаења за бактериите и нивната релевантност кон човечкото тело. Се покажало дека имаат влијание врз развојот на болести...

Најчитани

Препорачуваме