дома тагови промоција на книга

таг: промоција на книга

Промоција на книга и концерт во Музеј на Македонија

Музеј на Македонија денеска, вторник,10 април во 20 часот ќе биде домаќин на два настани, промоција на книгата „Не е шега: дискиминација и цензура“...

Промоција на поетската збирка „Кога љубовта се троши како креда“ од...

Издавачката куќа „Готен“ на 28 февруари во 20 часот во просториите на „Кино Култура“ ќе одржи промоција на поетската збирка „Кога љубовта се троши...

Најчитани

Препорачуваме