дома тагови просечна плата

таг: просечна плата

Македонија со најниска просечна плата во регионот, Словенија со највисока

Просечната месечна исплатена нето-плата во Македонија изнесува 23 196 денари (377 евра), според Државниот завод за статистика. Во регионот, со најниска после Македонија е Босна...

Најчитани

Препорачуваме