дома тагови раствор за уста тест корона

таг: раствор за уста тест корона

Нов можен тест за коронавирус е развиен во Германија

Фармацевтите на германскиот универзитет во Хале-Витенберг развија начин да детектираат мали количини на коронавирус во растворот за миење на устата, користејќи техника што може...

Најчитани

Препорачуваме