дома тагови родова еднаквост

таг: родова еднаквост

Александра Трајкова: Родова рамноправност и дискриминација на Жената!

Под менторство на доц. д-р Ана Никодиновска Крстевска и проф. д-р Страшко Стојановски, заедно со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, во рамките на проектот...

Најчитани

Препорачуваме