дома тагови ромски извиднички одред

таг: ромски извиднички одред

Голема акција за првиот ромски извиднички одред во Шуто Оризари

Првиот ромски извиднички одред “Просперитет“ ќе добие свој дом. Најновиот извиднички одред во Македонија заедно со извидниците од Сојузот на Извидници на РМ, Мрдни со...

Најчитани

Препорачуваме