дома тагови рудници

таг: рудници

НВО-ии за референдумско одлучување при отворање рудници

Пишува: Наташа Доковска „Ние долупотпишаните еколошки организации и граѓански иницијативи кои работат на полето на заштита на животната средина во Р.Македонија даваат целосна подршка за...

Најчитани

Препорачуваме