дома тагови “Фрајдеј Комуникации”

таг: “Фрајдеј Комуникации”

 ЗЛАТКО КАЧАНИКЛИЌ, “ЏЕНТЛМЕН МАГАЗИН”: Ќе седнам со сите претседатели на нашата...

Разговараше:Валентина Ѓоргиевска Парго *Нов лик на Тв екранот, на Македонската телевизија, одненадеж и без "најава", изненадување, откритие, со интересно презиме и интересна харизматична појава. За...

Најчитани

Препорачуваме