дома тагови „Чуден сон“

таг: „Чуден сон“

Одблиску со поетесата Ана Љубиќ: Јас сум ловец на мојот сон!

„Ловец на соништа“, е Вашата прва поетска книга, неодамна објавена и промовирана во Куманово. Како настана оваа книга, колку време ја пишувавте? -Да мојата прва...

Најчитани

Препорачуваме