дома тагови 100 години од раѓањето на Бернштајн

таг: 100 години од раѓањето на Бернштајн

Филхармонија одбележува 100 години од раѓањето на Бернштајн

Овој четврток (29 март) во 20 часот, Македонската филхармонија ќе го одржи симфонискиот концерт „Бернштајн 100“, со кој ќе се одбележи сто годишнината од...

Најчитани

Препорачуваме