дома тагови 13 Ноември ослободување на Скопје

таг: 13 Ноември ослободување на Скопје

Одбележување на 13 Ноември -Денот на ослободувањето на Скопје

Денеска се одбележува 13 Ноември – Денот на ослободувањето на Скопје во Втората светска војна. На 13 ноември 1944 година, борците од 42. и 50....

Најчитани

Препорачуваме