дома тагови 15. АКТО фестивал

таг: 15. АКТО фестивал

Почнува петнаесеттиот АКТО фестивал за современи уметности

Со изработка на мурал на фасадата на киното „Партизан“ во Битола се отвора годинешната програма на јубилејното, 15-то издание на АКТО фестивалот за современи...

Најчитани

Препорачуваме