дома тагови 8ми мартовски патувања

таг: 8ми мартовски патувања

Визер ги суспендира летовите за Северна Италија, а туристичките агенции работат...

На граничниот премин Табановце вечерва се очекуваат да се вратат неколку десетици автобуси со патници кои беа на 8мо мартовско патување. Како што дознава...

Најчитани

Препорачуваме