Text.mk ве носи на еден од најатрактивните фестивали на електронска музика во Европа – Dimensions Festival 2019! Прекрасна плажа, грандиозна тврдина и одлична музика се комбинација од соништата за крајот на летото.

Се што треба да направите за да добиете две карти за овој фестивал кој се одржува од 29 август до 1 септември на една најневеројатна локација во близината на Пула, Хрватска, е да одговорите на двете прашања и одговорите да ги пратите на: samoil@text.mk

  1. Во која тврдина се одржува Dimensions?
  2. Кое по ред е годинешното издание на Dimensions?

На еден среќен добитник ќе му доделиме две блок-карти за сите четири дена од фестивалот за да може со уште еден партнер/ка или пријател/ка да ужива на Истарското крајбрежје.

Праќајте ги вашите одговори со име и презиме на samoil@text.mk и чекајте ја објавата на 15 август. Среќно!