дома тагови Bankwatch

таг: Bankwatch

Нема пари – нема брани, да ги заштитиме реките од уништување

Уништувањето на дивите балкански реки мора да престане, се вели на сајтот Blue Heart Patagonia, преку кој неговите активисти за  заштита на природата водат...

Најчитани

Препорачуваме