Уапсен возач во Лондон, газел луѓе

0
117

Денеска во Лондон, пред Природно Историскиот музеј, пред очи на запрепастените туристи, возач со автомобил возел по тротоар и при тоа повредил повеќе пешаци. Полицијата реагирала неверојатно брзо и го уапсила воазчот. Амбулантни возила им помагале на повредените на местото на настанот. Се стравува дека има повеќе повредени.