четврток, април 25, 2024
домаСлободен влез во објектите на Националната галерија еднаш месечно

Слободен влез во објектите на Националната галерија еднаш месечно

НУ Националната галерија на РСМакедонија ги информира своите верни посетители, дека еден ден во текот на месецот ќе можат бесплатно да не посетат.

Секоја последна недела во месецот ќе можете да ја посетите Националната галерија без за истото да платите влезница.

Подолу може да се најде списокот на дати со бесплатна посета.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ