дома тагови Airports

таг: airports

Визер се пишмани, ќе лета од 1 јули од и за...

Со отворањето на скопскиот и охридскиот аеродром, започнуваат летовите на Визер...Првиот лет кој ќе го отвори аеродромот е летот за Бремен на 1јули во...

Аеродромите ќе се отворат, нашинците од дијаспората ќе можат да си...

Вадата најави дека од 1 јули се отвораат аеродромите во Скопје и Охрид. Аеродромите со посебен протокол ќе примаат и испраќаат патници, но нема...

Најчитани

Препорачуваме