дома тагови Ballade pour Adeline…

таг: Ballade pour Adeline…

Музиката има моќ да го промени светот!!!

Така и овие млади луѓе, учениците од Државното училиште за деца и младинци со оштетен вид „Димитар Влахов“  преку музика го прават светот поинаков,...

Најчитани

Препорачуваме