дома тагови „Golden Award“

таг: „Golden Award“

Цеца постави нов рекорд со над милијарда следбеници на You Tube

Овој пат, не станува збор за најголема посета на концерт, туку плакета „Golden Award“. Наградата доаѓа од најголемата светска видео платформа Youtube, а Цеца...

Најчитани

Препорачуваме