среда, мај 22, 2024
домаЖивотДамир Пух свиреше во чест на „Три гонга“

Дамир Пух свиреше во чест на „Три гонга“

Настап на Дамир Пух и бендот во „Станица 26“, по повод 11 октомври 2017, а во чест на отпочнувањето со работа на новата продукција „Три гонга“, на Александар Пејчиновски – Пејчи, Васја Ивановски и Здравко Ситновски – Ситна.
Фотогалерија низ објективот на Ангел Ситновски
МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ