четврток, мај 30, 2024
домаЖивотЖивотна срединаКазна за казнувачите

Казна за казнувачите

Скопје е загадено. Градските власти преземаат мерки против загадувањето. Палење на оган на отворено е забрането и се санкционира. На ова видео ќе видите дека палењето на оган во камп приколките на ЈП Паркови и зеленило е дозволено. Кутрите работници, на отворено се изложени на ниски температури. Во приколките можат да се загреат за кратко и да продолжат да копкаат по булеварот „Трета Македонска Бригада“. Чаре?

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ