вторник, јули 16, 2024
домаСе бара 34-годишниот Лазе Ристески од Прилеп

Се бара 34-годишниот Лазе Ристески од Прилеп

Се бара 34-годишниот Лазе Ристески, лице со посебни потреби, кое го напуштило домот вчера утрото во 06 часот и му се губи секаква трага.

Како што објави Маркукуле, Лазе е облечен во долни сини тренерки, во влечки и носи црвен ранец.

Живее на адреса “Никола Петров Русински” бр.40.

Неговото семејство и пријателите го бараат во изминатите 24 часа, но не можат да го пронајдат, и веќе ги имаат известено сите надлежни органи и полцијата.

Секој кој има било каква информација, да се јави на телефонскиот број: 077 791 460 или во полиција.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ