вторник, мај 21, 2024
домаЖивотСцена„Размрдај го Скопје“, три дена музичка програма во ГТЦ

„Размрдај го Скопје“, три дена музичка програма во ГТЦ

Денеска на прес конференција во ресторанот „Џино“ беше најавена предновогодишната програма која ќе се одвива на две сцени, на главните влезови на ГТЦ, на 28., 29. и 30. Декември ,  под наслов “Размрдај го ГТЦ”

Настанот ќе се одржи на две сцени (по една на двата влеза), и тоа – на влезот од кај плоштад Македонија, каде ќе биде главната бина,  и  на влезот кај Соравија, каде ќе е дицеј сцената. Во програмата ќе бидат вклучени ид еца со посебни потреби.

Распоред на програмата:

 

28.12. (четврток)

*Главна сцена:

– Детска програма (12-13ч)

– Бени и Нон Стоп (13-15ч)

– The Ringtones (15-17ч)

*Dj сцена:

– Мартин (Antenna5) (12-14.30ч)

– Вера Јанкович (14.30-17ч)

 

29.12.(петок)

*Главна сцена:

– Детска програма (12-13ч)

– ДНК (13-15ч)

– Thea and the Band (15-17ч)

*Dj сцена:

– Маци Стојанович (12-14.30ч)

– Irie Scratch (14.30-17ч)

 

30.12 (сабота)

*Главна сцена:

– Детска програма (12-13ч)

– Златко Ориѓански & Бени (13-15ч)

– Bendover (Кума и Црни) (15-17ч)

*Dj сцена:

– Драган б. Костиќ (12-14.30ч)

– Цена (14.30-17ч)

 

Водител на програмата: Нора Шаќири

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА!

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ